Faciliteiten

Flexkantoor Tilburg zorgt er voor dat u kunt doen waar u goed in bent. Wij verzorgen internet en telefonie, meubilering en stoffering, houden alles netjes schoon en voorzien in verse koffie en thee. Voor één persoon of voor velen, alle faciliteiten staan tot uw beschikking, ook een parkeerplaats!

Voordelen gefaciliteerd huren

Parkeergelegenheid

Parkeergelegenheid

Bij alle kantoren, zowel in centrum als bij de snelweg, is ruime parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein.

Wifi internet

Wifi internet

De flexkantoren beschikken over alle noodzakelijke communicatie faciliteiten. Van (draadloos) internet toegang en faxservice tot een eigen VOIP telefooncentrale, waardoor u zowel mobiel, thuis als op kantoor onder één nummer bereikbaar bent.

Koffie & thee

Koffie & thee

In de kantoren zijn koffieautomaten aanwezig. Op de locatie aan de Dr Hub van Doorneweg is een bedrijfsrestaurant aanwezig.

Inspirerende werkplek

Inspirerende werkplek

Iedere werkplek heeft de beschikking over een parkeerplaats op eigen terrein. Met uw persoonlijke papieren en bijvoorbeeld uw laptop neemt u plaats op uw werkplek waarbij (draadloos) internet en telefonie zijn voorzien. Onder het genot van een kopje koffie of iets fris kunt u direct aan de slag. Bij de groei van uw bedrijf kunt u net zo makkelijk uitbreiden, ook als dit een tijdelijke uitbreiding betreft. Ook voor uw collega staat alles 'plug en play' klaar voor gebruik.

Keukenfaciliteiten

Keukenfaciliteiten

In het Flexkantoor is altijd verse koffie aanwezig. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van een cateringservice. Zo kunt u, bijvoorbeeld voor de ontvangt van uw bezoek, gebruik maken van de aanwezige vergaderruimtes en hen rond de middag trakteren op een goedverzorgde lunch.

 

Postadres

Postadres

De service van Flexkantoor Tilburg begint naar behoefte bij een eenvoudig postadres. Een dergelijk postadres geeft uw bedrijf een zakelijke en professionele uitstraling en koppelt uw bedrijf, in de beleving van de klant, aan een grootse stad en een professionele locatie, ook als u vanuit huis werkt.

Uitstekende bereikbaarheid

Uitstekende bereikbaarheid

Vanwege de centrale ligging van onze kantoren en goede aansluitingen met snelwegen en het openbaar vervoer heeft u een uitstekende bereikbaarheid voor uw klanten en werknemers.